За літо Тимошенко назбирає грошей і дожме Ющенка?

Неділя, 13 липня 2008, 20:19

Прем’єр Юлія Тимошенко не виключає, що у вересні уряд внесе до парламенту проект змін до бюджету, що передбачатиме більшу дохідну частину.

Про це вона зазначила в інтерв’ю телеканалу ICTV, показаному в неділю.

"Ми думаємо, що частину видатків ми знайдемо як зробити на базі рішень уряду. А частину видатків - ми все ж таки дожмемо наших побратимів президента і його команду, щоб вони хоча б у вересні, коли відпочинуть, наберуться сил, трошки засмаляться під сонцем, приїдуть і все ж таки зроблять велике благо для країни і проголосують за бюджет", - сказала Тимошенко.

"А уряд буде ці місяці працювати, щоб, можливо, ще напрацювати трошечки додаткових грошей для країни. І можливо, в бюджеті вже буде більша дохідна частина", - припустила вона.

Тимошенко зазначила, що, вносячи зміни до бюджету, "уряд робить не дуже звичайні речі". За її словами, всередині року уряду вдалося назбирали 32 млрд. додаткових грошей. "Інші уряди ніколи такого не робили, і їм було просто непотрібно всередині року переглядати бюджет", - сказала вона.

Тимошенко висловила жаль, що за поправки до бюджету не голосувала група "Єдиного центру", яка фактично є "командою президента". "До опозиції які претензії? Вони себе поводять як завгодно. Але президент і його команда в парламенті – це влада. І треба нести відповідальність за свої дії", - додала прем’єр.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування