Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Індуси сподіваються умовити Семенюк не відбирати в них "Криворіжсталь"

Вівторок, 15 липня 2008, 08:15

Криворізький гірничо-металургійний комбінат ВАТ "Arcelor Mittal Кривій Ріг" заявляє про виконання німецької Mittal Steel Germany Gmb всіх інвестиційних зобов'язань за 2007 рік, взятих під час підписання договору купівлі-продажу 93,02% акцій ВАТ "Криворіжсталь".

Про це повідомляється в прес-релізі ВАТ "Arcelor Mittal Кривій Ріг" у відповідь на заяву ФДМ про необхідність розірвати договір купівлі-продажу "Криворіжсталі" з "Міттал Стіл".

У компанії заявляють, що адміністрація меткомбінату 3 липня 2008 року надала до Фонду документи, що підтверджують виконання всіх пунктів інвестзобов’язань за 2007 рік.

"До сьогоднішнього моменту ФДМ офіційно не повідомив представників компанії про ухвалені рішення. Тому керівництво ВАТ "Arcelor Mittal Кривій Ріг" не може прокоментувати дану ситуацію доти, поки від Фонду не буде отриманий і проаналізований офіційний документ. Вирішення спірних питань буде досягнуто за допомогою конструктивного діалогу з ФДМ", - йдеться в прес-релізі.

Як відомо, комісія Фонду, що здійснювала перевірку компанії з 24 по 28 березня поточного року, зафіксувала невиконання минулого року чотирьох пунктів договору купівлі-продажу.

У понеділок ФДМ повідомив про своє звернення до Кабінету міністрів з проханням виділити 72,725 млн грн для реєстраційного збору в Міжнародному комерційному арбітражному суді при Торгово-промисловій палаті України з метою здійснення судового провадження у справі про розірвання договору купівлі-продажу.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування