Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Янукович вірить, що його духовний отець подав йому знак після смерті

Вівторок, 15 липня 2008, 11:14

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович стверджує, що його духовний наставник отець Зосима передбачив, що він буде великим керівником.

"У 1994 році в Донецькій області пройшли вибори до обласної ради. Тоді його головою обрали Володимира Петровича Щербаня (екс-губернатор Сумщини). І якось, незабаром після цих виборів, я приїхав до отця Зосими. Він мені каже: "Володька занадто шустрий! Женька – другий Щербань (убитий у 1995 році в аеропорту Донецька) – більш серйозний буде, такий як ти. Але будеш ти", - розповів Янукович в інтерв'ю газеті "Факты. События".

"Пам'ятаю, я тоді запитав в отця Зосими: "Що ви хочете цим сказати?" – "Я хочу сказати, що Володьку зміниш ти. Згадаєш мої слова. А з Женькою дуже складно буде", - додав він.

Як відомо, у 1997 році Янукович був призначений головою Донецької облдержадміністрації.

Перед президентськими виборами в 2004 році, за словами Януковича, отець Зосима попереджав його про "великі випробування".

"Мені дуже шкода, що отця Зосима вже немає – він почив у Бозі. Царство йому небесне. До речі, знаєте, що він мені сказав перед смертю? Що перед новим іспитом у моєму житті він подасть мені знак... після своєї кончини", - розповів Янукович.

"Під час прощання з ним я нахилився до труни, щоб поцілувати руку отця Зосими. І вона... ледь помітно поворухнулася. І я згадав його слова. Мені потім говорили, що от, мов, спека була, перепад температур і все таке", - додав він.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування