Мороз про Тимошенко, Ющенка і Януковича: раптом хтось закульгає

Вівторок, 15 липня 2008, 13:13

Соцпартія готується до дострокових виборів парламенту, заявив лідер СПУ Олександр Мороз.

Про це він сказав в інтерв'ю газеті "Столичные новости", відповідаючи на питання, чи готова партія до дострокових виборів.

"Партія готується до виборів. Більше половини голосів усіх виборців одержати не вдасться. Поки", - зауважив Мороз.

"Хоча згідно із соціологічними даними, від 35 до 55 відсотків людей готові голосувати за соціальні партії. А вибирають олігархів. Такий от парадокс", - додав він.

На зауваження, що СПУ, схоже, врахувала цей парадокс, висунувши в президенти Валентину Семенюк-Самсоненко, лідер партії сказав:

"Це зроблено для політичної демонстрації присутності соціалістів у майбутній політичній кампанії".

"Головне в позиції Валентини Семенюк - доказовий захист інтересів держави, дотримання закону в такій важливій сфері, як відносини власності", - пояснив він.

На питання, чи може вона суперничати з такими фаворитами майбутніх перегонів, як Віктор Ющенко, Юлія Тимошенко або Віктор Янукович, Мороз сказав:

"Поки гонг не вдарив, про фаворитів говорити не варто: раптом хтось закульгає або зійде з дистанції. Одне відомо - на нинішнього президента ставити будуть хіба що з примусу".

"Залишаюся при переконанні: потрібно чітко дотримуватися Конституції. Тоді посада президента буде не призом у перегонах, а просто відповідальною і поважною роботою", - додав лідер СПУ.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування