Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Кернес втік до Росії - Луценко

Вівторок, 15 липня 2008, 14:36

Секретар Харківської міськради Геннадій Кернес на даний момент перебуває на території Російської Федерації.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, відповідаючи на запитання щодо ходу розслідування справ, порушених за фактом незаконної діяльності Харківської влади.

"Пан Кернес, який зробив кілька гучних заяв про те, як його не любить Луценко, в принципі правий – я його не люблю. Мені достатньо дружини, історії, спорту. Тому на нього моя любов не поширюється", - заявив міністр.

"Але крім його епатажних заяв і абсолютно хамських відмов прийти на законний виклик слідчого, тепер ми маємо справу з його втечею до міста-героя Москви, де він знаходиться протягом тривалого часу", - додав Луценко.

Міністр пообіцяв: "Щойно Кернес повернеться – закон буде один для всіх. Він уже отримав три повістки, наступним буде попередження, а в разі неявки – примусовий привід для дачі свідчень".

За його словами, запитання до Кернеса стосуватимуться низки його хуліганських дій впродовж останніх двох років, а також теми наркотрафіку у Харкові.

Луценко не виключив, що в разі якщо Кернес добровільно тривалий час не повертатиметься з Москви, Міністерство внутрішніх справ звернеться з проханням про допомогу до правоохоронних органів Росії.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування