Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Луценко виявлятиме палену горілку у генделиках і шалманах

Вівторок, 15 липня 2008, 16:08

Міністерство внутрішніх справ має намір провести перевірку підприємства, що виробляють та реалізують алкогольних виробів на наявність контрафактної продукції.

Про це на брифінгу заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

За його словами, йдеться про "тримісячне відпрацювання підприємств з виробництва спирту та алкогольної продукції і головне – її реалізації".

"Чесно кажучи, у мене відчуття, що по околицях столиці повертаються сумно відомі в середині 90-х чарочні, наливочні, шалмани і генделики. І це колосальна втрата для бюджету. Я вже мовчу про загрозу людському життю", - сказав Луценко.

Він наголосив, що завдяки протидії на ринку контрафактної алкогольної продукції міліція зможе надати додаткові кошти бюджету, що в свою чергу може привести до збільшення зарплат міліціонерів.

Крім того, за словами Луценка, керівництво МВС констатує незадовільну роботу відділу з боротьби з економічною злочинністю в частині протидії наркотрафіку в Україні.

"Київські Главки, як і вся українська міліція, достатньо працювали над темою трамадолу і над припиненням цього фонтану наркотрафіку. Тим не менше, я поставив завдання по виявленню організаторів, виробників та реалізаторів наркотрафіку в Україні. Я очікую на результати до кінця цього року", - сказав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування