Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Тимошенко так соромно за ЄЦ, що вона зіпсує їм відпустку?

Вівторок, 15 липня 2008, 17:10

Прем`єр-міністр Юлія Тимошенко продовжує консультації щодо можливості ухвалення змін до державного бюджету 2008 року.

Про це вона заявила у вівторок на селекторній нараді з керівниками облдержадміністрацій, повідомляє УНІАН.

"Я знаходитиму компроміси з лідерами всіх фракцій (парламенту) для того, аби найближчим часом, щойно це буде можливо, на базі домовленостей і компромісів було знайдено вихід і зміни до бюджету на 2008 рік все-таки були проголосовані", - наголосила вона.

Тимошенко заявила, що їй "соромно" за те, що частина демократичної коаліції, зокрема, представники партії "Єдиний Центр", фактично зірвали ухвалення змін до бюджету, які були вкрай необхідні країні і людям.

У результаті, відзначила вона, Аграрний фонд не одержить 1,2 млрд. грн., не буде коштів на будівництво цього літа доріг, пенсіонери не одержуватимуть з 1 липня підвищеної пенсії, і регіони не одержать додаткових коштів для виконання різних програм.

"Ось результат такої плачевної роботи… Але не все втрачено, і зміни до бюджету ми прийматимемо настільки швидко, наскільки зможемо знайти компроміс з іншими фракціями, які можуть підтримати сьогодні демократичну коаліцію", - наголосила Тимошенко.

11 липня Верховна Рада відмовилась прийняти в першому читанні як проект змін до державного бюджету на 2008 рік, запропонований Кабінетом Міністрів, так і президентський законопроект, і направила обидва документи на розгляд Бюджетного комітету для підготовки до повторного першого читання.

Тим часом, Голова ВР Арсеній Яценюк, закриваючи сесію парламенту, сказав, що в разі виникнення у депутатів бажання прийняти зміни до держбюджету можна буде скликати позачергову сесію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування