Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Могилевичу доведеться сидіти за ґратами все літо

Вівторок, 15 липня 2008, 18:17

Останкінський суд Москви продовжив до 23 вересня термін арешту Сергія Шнайдера (він же Семен Могилевич) - фігуранта справи про несплату податків компанією "Арбат-Престиж".

Як повідомила керівник прес-служби Мосміськсуду Ганна Усачова, "суд задовольнив клопотання наслідку".

"Суд виніс постанову, відповідно до якої запобіжний захід Шнайдера залишений колишньої, а термін утримання під вартою продовжений до 23 вересня", - сказала Усачова.

Вона повідомила, що в даний момент суд розглядає аналогічне клопотання наслідку про продовження терміну арешту другому фігуранту даної справи - керівнику компанії "Арбат-Престиж" Володимиру Некрасову.

Шнайдер і Некрасов були затримані наприкінці січня. 30 січня слідство офіційно пред'явило Некрасову і Шнайдеру обвинувачення по статті 199 КК РФ - ухиляння від сплати податків або зборів з організацій. Вони обвинувачуються в ухиленні від сплати податків на суму понад 46 млн рублів.

Тим часом, адвокати заявили тоді, що Шнайдер не має відносини до "Арбат-Престижу".

Згідно з даними джерел у правоохоронних органах, у США Могилевич обвинувачувався в шахрайстві, рекеті і відмиванні грошей.

За їх даними, людина на ім'я Могилевич також відома у кримінальних колах Росії і зарубіжжя як "Дон Сименон" і "Людина із сьома обличчями", однак офіційного підтвердження цієї інформації не було.

За деякими даними Могилевича пов'язують із РосУкрЕнерго.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування