Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міністри Тимошенко вже записуються у футбольну команду

Середа, 16 липня 2008, 18:54

Уряд приступив до формування складу команди для проведення товариського матчу з футболу з урядовою командою Польщі.

Про це заявив міністр у справах сім'ї, молоді і спорту Юрій Павленко на прес-конференції в Кабінеті міністрів, повідомляє УНІАН.

"Орієнтовно, 15 вересня відбудеться друге засідання українсько-польського комітету з питань підготовки до Євро-2012, який очолюють прем'єр-міністри країн", - зазначив Павленко.

"І є така домовленість, що урядові команди зіграють товариський матч. Очевидно, я братиму в ньому участь, і ми запрошуватимемо до участі в цьому матчі всіх членів Кабінету міністрів", - додав він.

У свою чергу, міністр юстиції Микола Оніщук також повідомив, що має намір готуватися до участі в товариському футбольному матчі з командою уряду Польщі.

"Я готуватимуся, оскільки нам сьогодні роздали футболки, а це означає, щонайменше, що ми одержали запрошення взяти участь в такому матчі", - сказав Оніщук.

За його словами, у середу міністри одержали в подарунок футболки, в яких, як планується, буде представлена офіційна національна команда України на Олімпійських іграх у Пекіні.

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко під час свого візиту до Польщі 14 липня повідомила, що Польща і Україна в ході засідання українсько-польського комітету з питань підготовки до проведення Євро-2012 попередньо домовилися про проведення 14 вересня в Україні товариського футбольного матчу урядів України і Польщі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування