Ющенко покаже на Говерлі свою прекрасну форму за будь-якої погоди

Четвер, 17 липня 2008, 12:07

Президент Віктор Ющенко, перебуваючи у прекрасній фізичній формі, наполягає на тому, що його сходження на гору Говерла має відбутися за будь-якої погоди.

Про це сказала у четвер на брифінгу прес-секретар президента Ірина Ванникова, повідомляє УНІАН.

Вона нагадала, що завтра, 18 липня, президент України Ющенко візьме участь у церемонії відкриття та освячення скульптурної композиції "Тризуб" на Говерлі.

За її словами, на Говерлу буде піднято державний прапор України і закладено капсулу із землею з усіх регіонів України, "з місць звитяг українського духу і зброї".

Ванникова наголосила, що президент України переконаний у тому, що ця акція має символізувати об’єднання всіх українських земель.

"Ми єдині в прагненні розбудувати потужну сучасну економіку, відродити свою історичну пам’ять, свою національну ідентичність, утвердити українську мову як єдину державну і загальнонаціональну", - процитувала Ющенка його прес-секретар.

Вона додала, що президент наголошує, що "ми єдині в бажанні забезпечити Україні належне місце серед передових країн Європи, сказати своє слово у світовій культурі й науці, у світовій історії".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування