У центрі Львова вдень розстріляли двох бізнесменів

Четвер, 17 липня 2008, 12:30

У четвер близько 9.30 у центрі Львова на вул. Фредра невідомі розстріляли двох бізнесменів.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на Центр громадських зв'язків ГУ МВС України у Львівській області.

За його інформацією, зловмисники під'їхали на автомобілі невстановленої марки, очікуючи бізнесменів, один з яких мешкав на цій вулиці, і коли побачили свої "об'єкти", розстріляли їх впритул.

По дорозі до лікарні один з чоловіків - відомий львівський бізнесмен, 1973 року народження, від отриманих кульових поранень помер. Інший потерпілий у важкому стані доставлений в реанімаційне відділення лікарні.

За даними правоохоронних органів, зразок зброї, з якої було скоєно вбивство, мотиви та особи нападників з'ясовуються.

Водночас, за даними джерела у правоохоронних органах, загиблий Ігор Кульчицький є сином колишнього відомого гравця футбольного клубу "Карпати", засновника однієї з інвестиційних компаній Львівщини Ігоря Кульчицького.

Також джерело наголосило на тому, що загиблий, зокрема, мав відношення до злочинного світу, де був відомий під прізвиськом "Куля".

Іншій потерпілий, який перебуває в лікарні, був близьким товаришем і партнером загиблого. Львівські правоохоронці проводять спецоперацію з розкриття цього резонансного злочину.

У свою чергу ZAXID.NET повідомляє із посиланням на джерела в правоохоронних органах про те, що розглядається дві офіційні версії вбивства Кульчицького та поранення Федіва. Перша - бандитські розбірки, друга - бізнесова діяльність.

Джерело стверджує, що загиблий Кульчицький - виходець із кримінальної групи Завінського ("Завіня"). У кримінальному світі відомий за "напрямками" - контрабанда, вимагання, шахрайство.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування