Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єхануров натякає, що гроші в міністерстві тринькали ще при Гриценку

Четвер, 17 липня 2008, 16:50

Міністр оборони Юрій Єхануров вважає безпідставними обвинувачення парламентського комітету з питань національної безпеки в неефективному використанні коштів керівництвом відомства.

Про це міністр сказав в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

"Із приводу палива, можу сказати так: трошки помилилися. ПММ цього року купуються за цінами трохи нижчими, ніж ринкова їх ціна", - сказав Єхануров.

Він також додав, що ціни на паливо були знижені, оскільки відомство закуповувало його великими обсягами. Завдяки такій діяльності, Міноборони заощадило 5,6 млн. грн.

"Певно коли мова йшла про закупівлю палива за ціною на 30% вище ринкової, то це стосувалося 2007 року. Якщо комусь необхідні документи, що підтверджують мої слова, ми можемо їх надати. Ми готові до прозорості в цьому питанні", - сказав він.

Аналізуючи останні критичні висловлення глави комітету Анатолія Гриценка на адресу керівництва Міноборони, Єхануров відзначив: "Я чітко розділяю Гриценка політика і Гриценка професіонала. З професіоналом ми працюємо і я вважаю, що успішно працюємо, оскільки пропозиції Міноборони в законотворчому плані реалізовуються фактично на 100%... А як політик він мені нецікавий".

Як повідомлялося, раніше Гриценко заявив про те, що в його комітету є документи, що підтверджують неефективне використання коштів Міноборони. За словами глави комітету, мова йде про закупівлі палива за ціною, що перевищує ринкову на 30%, а також про незаконне відчуження майна.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування