У розстріляних бізнесменів виявилися "цікаві зв'язки"

П'ятниця, 18 липня 2008, 13:27

Міліція не розглядає політичну версію вбивства двох бізнесменів, що сталося 17 липня у Львові.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко на брифінгу у Чернігівській області, повідомляє УНІАН.

"Ми розглядаємо версію про зведення рахунків у зв'язку з бізнесовою діяльністю, а також можлива версія внутрішньокланових розборок на території Львівщини", - сказав міністр.

Луценко відмовився прогнозувати, коли буде завершено розслідування. Водночас, він повідомив, що у четвер до Львова виїхав начальник департаменту карного розшуку генерал Василь Паскал, який на місці з бригадою досвідчених криміналістів буде розслідувати цю справу.

"Ми сподіваємось на оперативну удачу, яка допоможе якнайшвидше розкрити це вбивство", - сказав міністр, додавши, що у цій справі є багато цікавої інформації, в тому числі щодо зброї, яка використовувалась, щодо автомобіля.

"Цікаві кола зв'язків постраждалих – вони знаходилися у полі зору правоохоронних структур, є різні версії з цього приводу, але я не можу їх коментувати, бо фактично такі вбивства або розкриваються швидко, або ні", - додав він.

Як відомо, двоє бізнесменів, співвласників Львівської інвестиційної будівельної компанії Ігоря Кульчицького та Павла Федіва, було розстріляно впритул невідомими 17 липня у центрі Львова.

По дорозі до лікарні один з бізнесменів Кульчицький, 1973 року народження, від отриманих кульових поранень помер. Інший потерпілий у важкому стані доставлений в реанімаційне відділення лікарні.

Основною версією, що відпрацьовується правоохоронцями, є їхня діяльність у будівельному бізнесі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...