Черновецький вважає, що Тимошенко "чисто піарно" могла би допомогти йому

П'ятниця, 18 липня 2008, 14:48

Мер Києва Леонід Черновецький заявляє про те, що критика прем'єр-міністра Юлії Тимошенко на його адресу з хлібного питання, "не дратує" його.

Так Черновецький прокоментував обвинувачення Тимошенко в тому, що Черновецький через афільованих осіб володіє хлібозаводами і вони залишають Київ і Київську область без нормальних цін на хліб.

"Юлія Володимирівна Тимошенко завжди буде говорити якісь нехороші слова на мою адресу, що мене зовсім не дратує", - сказав мер на брифінгу в п'ятницю. "Я навіть не знаю, про які слова йдеться", - додав він.

"Я вам скажу так. Якби зробити рейтинг, хто перший став насаджувати корупцію в Україні,... то думаю, що Юлія Володимирівна була б у перших рядах", - сказав Черновецький.

Мер заявив, що він був би дуже здивований, якби хтось сказав, що "він зі мною мав якісь розмови, що приводять до підвищення цін або ще чогось".

"До речі, Київ не подорожчав – передайте Москві й іншим містам. Тому що 400 тисяч людей будуть одержувати дотації", - сказав Черновецький.

За його словами, Кабінет міністрів міг "чисто піарно" не допустити підвищення цін на хліб: "Хоча б тим, що продав би нам з Укррезерву пшеницю за старою ціною, але він цього не зробив".

"Мало того, Юлія Володимирівна знаходиться і її штаб саме в тому кабінеті, з якого відбувалися перші позиви на приватизацію хлібних заводів", - заявив Черновецький.

"Вона там сидить у тих людей, що кілька років тому приватизували все хлібне господарство Києва", - додав він.

"Думаю, повернути ситуацію назад не можна, тому що реприватизація – це погана ідея. Але роки за 2-3 у Києві, як у Європі, з'являться маленькі пекарні, що почнуть створювати конкуренцію великим заводам", - припустив Черновецький.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування