Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лужков заступився за журналіста й готовий судитися з Україною

Субота, 19 липня 2008, 14:48

Мер Москви Юрій Лужков обурений діями українських чиновників, які вилучили плівки з відеозаписом у російського журналіста Артема Широкова.

Як повідомляє в суботу "Ехо Москви", Лужков критикував скоріше владу країни, ніж митників. На його думку, влада зробила все, щоб не відбулася програма "Постскриптум".

Причину ж такого поводження чиновників Лужков вбачає в тому, що вони, за його словами "зрощують телеканал ТВЦ із урядом Москви". Але телеканал, нехай і належить місту, вільний, - підкреслив мер столиці.

Лужков також згадав про недавню заборону йому в'їзду на територію України. "Україна показала себе країною, яка боїться критики, що йде з Росії", - додав мер.

"Тут, і не пахне демократією, про яку так багато говорили помаранчеві", - відзначив він, підкресливши, що людину, яка говорить об'єктивні речі, оголошують персоною нон ґрата лише тому, що в Києві не хочуть чути правди.

Лужков додав, що якщо українська влада вважає його наклепником, то може подати на нього в суд, у тому числі й у міжнародний.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...