Шуфрич хоче подивитися, як олігархи голосуватимуть "з яхт і літаків"

Понеділок, 21 липня 2008, 16:32

Депутат від фракції Партії регіонів Нестор Шуфрич сумнівається у введенні в Верховній Раді системи для голосування за відбитками пальців замість існуючої системи "Рада".

Про це Шуфрич заявив у понеділок під час прес-конференції, коментуючи відповідну ініціативу спікера парламенту Арсенія Яценюка.

На його думку, введення такої системи тотально заблокує роботу Верховної Ради.

"Я не уявляю, як будуть олігархи від коаліції голосувати зі своїх яхт і приватних літаків. Це мені цікаво буде подивитись", - сказав він, повідомляє УНІАН.

Шуфрич запевнив, що є настільки настирливим народним депутатом, що буде звертати увагу спікер на кожного відсутнього у сесійній залі.

На його думку, якщо така система буде введена, то цим самим Яценюк "доб’є вже і так не існуючу коаліцію".

"Я думаю, що з цього приводу у нього буде дуже неприємна розмова з Тимошенко і Ющенком", - сказав він.

При цьому Шуфрич висловив думку, що "в останню хвилину Арсенію Петровичу пояснять, що він не розуміє, що робить".

При цьому депутат наголосив, що як член опозиції зацікавлений у введенні для коаліції такої системи для голосування.

Відповідаючи на запитання, що було б, якби фракція Партії регіонів входила до коаліції, Шуфрич запевнив, що голосували б усі депутати від цієї політичної сили.

Відповідаючи на уточнююче запитання, чи голосував би в такому разі і Рінат Ахметов, Шуфрич сказав: "Впевнений, що Рінат Леонідович приїжджав би на дні голосування і виконував би свій громадянський обов’язок".

При цьому Шуфрич зазначив, що якби фракція Партії регіонів була коаліцією, то у парламенті був би введений один день для голосування.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування