Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко доручив Тимошенко негайно активізуватися заради "Євро"

Понеділок, 21 липня 2008, 18:07

Президент Віктор Ющенко доручив Кабміну до 1 серпня 2008 року забезпечити підготовку генерального плану підготовки до проведення в Україні фінальної частини "Євро-2012".

Про це йдеться в указі Ющенка щодо активізації роботи з підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату, розміщеному на його сайті.

Ющенко також вимагає внести до 1 вересня 2008 року на розгляд Верховної Ради законопроект про затвердження Загальнодержавної цільової програми підготовки та проведення "Євро-2012".

До 1 листопада 2008 року президент вимагає підготувати та затвердити концепцію організації розміщення учасників та гостей фінальної частини чемпіонату, а до кінця 2008 року – затвердити концепцію безпеки та правопорядку.

Ющенко також вимагає активізувати разом з Київміськдержадміністрацією роботу з підготовки стадіону Національного спортивного комплексу "Олімпійський" до проведення матчів чемпіонату згідно з вимогами УЄФА.

Крім того, президент вимагає вжити до 1 вересня 2008 року заходів щодо підвищення ефективності управління підготовкою та проведенням чемпіонату, приведення звітності у цій сфері у відповідність із вимогами УЄФА, забезпечивши при цьому чіткий розподіл повноважень між центральними та місцевими органами виконавчої влади, які беруть участь у підготовці до проведення в Україні чемпіонату.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...