Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко просить Ющенко і Яценюка поліпшити клімат

Вівторок, 22 липня 2008, 12:16

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко просить президента і голову Верховної Ради форсувати прийняття пакета законопроектів для поліпшення інвестиційного клімату в Україні.

Про це вона заявила у вівторок, виступаючи на засіданні ради інвесторів при Кабінеті Міністрів, повідомляє Ліга.

"Я хотіла б, щоб ми разом із Сергієм Леонідовичем (глава ради інвесторів Сергій Тігіпко) спільно письмово звернулися по всім цим 26 законопроектам до президента України, щоб він направив у Верховну Раду свій лист про першочерговий розгляд цих 26 законопроектів і прийняття в остаточному читанні", - сказала вона.

"Ми також підпишемо після завершення засідання ради із Сергієм Леонідовичем звернення до Арсенія Яценюка для того, щоб він один день у першому сесійному тижні після канікул сформував порядок денний саме з тих документів і законопроектів, що необхідні сьогодні інвесторам, і щоб ми мали можливість їх компактно комплексно проголосувати", - повідомила Тимошенко.

Крім того, прем'єр планує звернутися з подібною вимогою до лідерів усіх парламентських фракцій.

Зокрема, серед 26 законопроектів законопроект про акціонерні товариства, захист від несумлінної конкуренції, про прозорість банківської системи, регулюванні банківської системи.

"Якщо ці 26 законопроектів будуть реально прийняті і підписані президентом, це дає нам шанс істотно поліпшити наш інвестиційний клімат в Україні", - запевнила прем'єр.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування