Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лазаренка хочуть реабілітувати в Україні

Вівторок, 22 липня 2008, 13:06

Адвокати Павла Лазаренка відновили процес по скасуванню порушення кримінальних справ щодо свого клієнта в Україні.

Про це "Українській правді" повідомила адвокат Марина Долгопола, що представляє інтереси колишнього прем'єра.

За її словами, 3 липня в Печерський суд Києва були спрямовані дві скарги про скасування двох постанов про порушення кримінальних справ щодо Лазаренка по чотирнадцятьох епізодах.

Вона відзначила, що на даний момент одна зі скарг, що стосується економічних злочинів, уже відхилена – суд відмовив колишньому прем'єру в скасуванні постанови про порушення кримінальної справи по цих епізодах.

У той же час суд продовжує розгляд скарги про скасування постанови про порушення кримінальних справ проти Лазаренка про його причетність до убивства депутатів Євгена Щербаня і Вадима Гетьмана.

Нагадаємо, що раніше Генеральна прокуратура називала Лазаренка замовником убивств депутатів.

Депутат Щербань був розстріляний 3 листопада 1996 року в аеропорті Донецька після прибуття з Москви. Злочинці зникли з місця події на автомобілі. Щербань, його дружина і механік померли в результаті отриманих поранень. Бортінженер літака помер у лікарні від вогнепального поранення в шию.

Депутат, глава біржового комітету Української міжбанківської валютної біржі, екс-глава НБУ Гетьман був убитий у ліфті свого будинку в Києві 22 квітня 1998 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...