Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко пообіцяв, що скоро відкриються "дивні" речі про його отруєння

Вівторок, 22 липня 2008, 15:01

Президент Віктор Ющенко переконаний, що усі люди, причетні до справи про його отруєння, "у певний момент стануть громадянами Росії".

Про це Ющенко сказав в інтерв’ю журналістом перед тим, як зайти до головного слідчого управління ГПУ для дачі свідчень про своє отруєння.

Відповідаючи на питання про його ставлення до отримання екс-заступником голови СБУ Володимиром Сацюком російського громадянства, він сказав:

"Вони всі будуть громадянами Росії. Нам треба дочекатися завершення слідства, і я переконаний, що в тих матеріалах, якими володіє прокуратура, ми отримаємо багато нових і дивних для громадян України речей. І буде, до речі, дуже неприємно щодо певних людей, які відстоювали або повинні були відстоювати, як здавалося, українські національні інтереси".

Крім того, Ющенко констатував "професійну роботу" Генпрокуратури щодо розслідування справи про його отруєння.

"Та робота, яка ведеться зараз, вона ведеться, на мій погляд, дуже професійно, дуже активно", - сказав він.

"Можливо, якби з цього прокуратура починала роботу 3,5 роки тому, ми б уже були на набагато ближчій відстані до результату", - додав Ющенко.

Президент зазначив, що, починаючи з 2005 року і до цього моменту він не давав свідчення у справі, "але в цей час було допитано не одну, і не дві, і не три сотні людей".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...