Якщо Кернес не прийде до Луценка сам, йому влаштують шоу з "наслідками"

Середа, 23 липня 2008, 12:17

Міністерство внутрішніх справ запрошує секретаря Харківської міської ради Геннадія Кернеса на повторний допит на дев’яту годину ранку у четвер.

Про це заявив старший слідчий Головного слідчого управління МВС України, , у провадженні якого перебуває справа Кернеса.

"Хочу попередити пана Кернеса, що ігнорування викликів на допит до слідчого передбачає не лише примусовий привід, як це було вчора, а й інші правові наслідки", - сказав він, повідомляє Департамент зв’язків з громадськості МВС.

Слідчий нагадав, що Кернес неодноразово викликався для допиту в якості свідка у кримінальній справі, проте у зв’язку з ігноруванням ним викликів до слідчого у вівторок було здійснено його примусовий привід до Головного слідчого управління МВС, де його було допитано.

"По закінченню робочого дня допит було перервано та Геннадію Адольфовичу намагалися вручити повістку, відповідно до якої він повинен з’явитися у Міністерство внутрішніх справ 23 липня 2008 року о 9 ранку. Від отримання повістки він відмовився, тому йому дана повістка була оголошена вголос", - сказано у повідомленні.

У МВС також нагадують, що у середу Кернес не з’явився на допит до слідчого, "і зробив це свідомо, відмовившись отримати повістку".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування