КрілЄЦ хоче натравити правоохоронців на Тимошенко

Середа, 23 липня 2008, 20:22

Голова "Єдиного Центру" Ігор Кріль вважає, що ситуація навколо аеропорту "Бориспіль" має стати предметом розгляду правоохоронних органів.

Про це йдеться у заяві Кріля з приводу ситуації навколо аеропорту, повідомляє прес-служба ЄЦ.

На його думку, у загостренні ситуації навколо аеропорту Бориспіль зацікавлені наближені до прем’єра Юлії Тимошенко бізнес-групи.

"Цей аеропорт – не лише повітряні ворота України. Це єдиний в Україні прибутковий аеропорт з річним доходом понад 500 млн. грн." – заявив Кріль.

На його думку, уряд відмовився від кредиту від Банку Японії через те, що це "не влаштовує Тимошенко та її найближче оточення, яке бажає отримати черговий "ласий шматок" державної власності".

"Дії уряду Тимошенко, щодо відмови від кредиту та передачі будівництва терміналу D приватним структурам є нічим іншим, як завданням економічної шкоди інтересам держави", - сказано у заяві Кріля.

На його думку, приватні термінали на території державного аеропорту "Бориспіль" можуть стати одним з елементів доведення цього підприємства до банкрутства і подальшої передачі стратегічного державного об’єкта у приватні руки.

Як відомо, раніше міністр транспорту та зв’язку заявив, що уряд відмовився від японського кредиту. Водночас у середу віце-прем’єр Іван Васюник сказав, що уряд не ухвалював це рішення і це питання стане предметом розгляду на засіданні Кабміну у середу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування