Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комуністи захопили три "натовських" БТРа і втратили палець лідера

Четвер, 24 липня 2008, 17:34

Учасники акції протесту проти проведення навчань "Сі Бриз-2008" у четвер у районі кримського озера Донузлав на якийсь час "захопили" три бронетранспортери.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Кримської організації Компартії, рано вранці комуністи зустріли корабель "Костянтин Ольшанський" скандуванням "Геть натовців із Криму!", "НАТО, Ющенко – валіза – корабель – Америка!" тощо.

Пізніше в ході антинатовської акції активісти КПУ оточили і на час "захопили" три БТРа.

За даними КПУ, у четвер також відбулася сутичка між комуністами і морською піхотою.

"Десантники ВМС України відкрили стрілянину в повітря і кидали взривпакети в людей. Один з молодих комуністів унаслідок цього одержав опік ноги. Народному депутатові Леоніду Грачу зламали палець руки", – йдеться в повідомленні кримських комуністів.

"Сьогоднішня жалюгідна висадка десанту на західному березі Криму не вдалася, тому що ми їх зустріли там як у Сталінградському "казані", - сказав Грач.

У той же час начальник об'єднаного прес-центру міжнародних навчань "Сі Бриз-2008", капітан першого рангу Микола Недогибченко в коментарі УНІАН підтвердив, що інцидент із БТР резервного взводу дійсно мав місце.

"Комуністи оточили його (БТР), почали стукати по ньому, пляшками з водою закидали, прапори свої поставили", - сказав Недогибченко.

За його словами, була дана команда військовим і БТР передислокували "в іншу точку".

Недогибченко також сказав, що поки не має інформації про стрілянину, про яку заявляють у КПУ.

Він також спростував слова Грача про те, що комуністи зірвали висадку десанту в ході навчань.

"Висадка пройшла вчасно, проведення миротворчої операції здійснювалося відповідно до плану", - відзначив начальник об'єднаного прес-центру міжнародних навчань "Сі Бриз-2008".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування