Ніяких об'єднань Партії регіонів і Ющенка не буде

П'ятниця, 25 липня 2008, 13:01

Депутат Верховної Ради, член фракції Партії регіонів Нестор Шуфрич виключає союз своєї політичної сили з Президентом Віктором Ющенком.

Про це він сказав в інтерв'ю журналу "Фокус", повідомляють Українські новини.

"Ніяких об'єднань із Ющенком і ПР не може бути", - сказав він.

Оцінюючи мотиви неголосування фракції Комуністичної партії за відставку Кабінету Міністрів, Шуфрич допустив, що в такий спосіб КПУ продемонструвала протест проти створення коаліції за участі ПР і пропрезидентської політичної сили.

"Можливо, комуністи в такий спосіб висловили свій протест проти ідеї створення широкої коаліції між Партією регіонів і Ющенком. І тут я їх підтримую", - сказав він.

Парламентарій допустив, що існує ймовірність поновлення складу коаліції в парламенті восени за рахунок повернення депутатів, що вийшли з її складу, Ігоря Рибакова (фракція Блоку Юлії Тимошенко) і Юрія Бута (фракція Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона").

При цьому Шуфрич не виключив і того, що коаліція могла б поповнитися за рахунок голосів фракції Блоку Литвина.

"Литвин, наприклад, дуже хоче в демократичну коаліцію, і це видно неозброєним оком. Він мріє бути спікером, і тільки тому не підтримує дій коаліції. Мені здається, якби йому запропонували змінити Яценюка, коаліція одержала б 20 голосів", - сказав він.

Разом з тим, Шуфрич зазначив, що багато чого в питанні поновлення працездатності коаліції буде залежати від рішення Конституційного Суду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування