Через приїзд патріарха кияни стали менше красти

Субота, 26 липня 2008, 11:18

Начальник Державного управління охорони Валерій Гелетей позитивно оцінює ситуацію у сфері правопорядку під час святкування 1020-річниці Хрещення Київської Русі.

Таку заяву він зробив як керівник міжвідомчого координаційного штабу правоохоронних органів, який займається забезпеченням громадського порядку та безпеки під час проведення заходів, присвячених святкуванню, повідомляє прес-служба президента.

Гелетей відзначає, що за минулу добу надзвичайних подій у Києві під час забезпечення безпеки посад осіб та високих гостей, а також випадків порушення громадського порядку не було.

Навпаки, протягом доби спостерігалося суттєве зменшення кількості майнових злочинів. Усього в Києві за минулу добу сталося лише 3 випадки квартирних крадіжок та 3 випадки крадіжок із автотранспорту. Гелетей підкреслює високий рівень загального громадського порядку на вулицях Києва.

Разом з тим, голова Верховної Ради Арсеній Яценюк у суботу зустрівся з Вселенським Патріархом Варфоломієм І у стінах парламенту, повідомляє прес-служба парламенту.

"Я дуже радий, що починаю другий день свого візиту з зустрічі з Вами, шановний Арсенію Петровичу. Для мене є великою честю бути сьогодні в українському парламенті. Хочу сказати що в своїх молитвах ми постійно згадуємо Україну і молимося за мир та стабільність на вашій землі", - зазначив Варфоломій І.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування