Тимошенко хоче стримувати стихію довше за Ющенка

Неділя, 27 липня 2008, 15:54

Урядова комісія залишатиметься у Західній Україні допоки не будуть вирішені всі нагальні питання в зоні лиха.

Про це заявила прем’єр-міністр Юлія Тимошенко, перебуваючи на Івано-Франківщині, повідомляє прес-служба уряду.

Тимошенко зазначила, що в неділю до Івано-Франківська прибув майже весь склад уряду.
Прем’єр також заявила, що уряд тісно співробітничатиме з президентом, який також знаходиться в зоні лиха. "А коли президент поїде назад до Києва, вся урядова команда на чолі зі мною залишиться тут працювати", - відзначила керівник уряду.

Тимошенко також розпорядилася забезпечити мешканців постраждалих районів Івано-Франківщини житлом, продуктами харчування та питною водою.

Разом з тим, президент Віктор Ющенко ознайомлюється з ситуацією, що склалася у зв'язку з стихійним лихом на Івано-Франківщині.

Він зокрема відвідав Галицький район, що постраждав внаслідок лиха, повідомляє прес-служба президента.

Спілкуючись з мешканцями міста Галич, президент наголосив, що ситуація, яка склалася, вимагає "миттєвої реакції держави".

Ющенко повідомив, що до рятувальних і відновлювальних робіт у західних регіонах країни будуть залучені, крім підрозділів міністерства з надзвичайних ситуацій, міністерство оборони, державні служби автомобільних доріг та водного господарства.

Він також повідомив, що за його дорученням буде створено відповідну комісію, яка має терміново створити реєстр постраждалих та у максимально стислі терміни обрахувати розміри компенсацій.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування