Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Затулін все ж "пробрався" у Крим. На бігборді

Понеділок, 28 липня 2008, 09:16

Уздовж трас, які зв'язують кримські міста, з'явилися бігборди з зображенням депутата Державної Думи Російської Федерації Костянтина Затуліна.

Зокрема, як повідомляє "Обком", уздовж траси Сімферополь – Бахчисарай помічено, як мінімум, 4 таких бігборди, розташованих біля в'їздів у села Чистеньке і Приємне Побачення.

На цих плакатах Затулін зображений на фоні військового корабля. Текст на бігборді мовить наступне: "Прощавай, улюблене місто? Не дочекаєтесь!".

Трохи нижче розміщено цитату із "творчості" самого Затуліна: "Севастополь і Чорноморський флот неподільні", - передає ресурс.

Фото "Обкома"

Як стало відомо "Обкому", у неділю, 27 липня, один із відомих у Криму політичних діячів, що випадково знайшов цю "пришляхову творчість" Затуліна, негайно звернувся до правоохоронних органів України із закликом зняти ці бігборди й з'ясувати, як і за чий рахунок вони були встановлені на українській території.

Як відомо, ввечері минулого четверга, 24 липня, перший заступник глави комітету Держдуми Росії зі справ СНД Костянтин Затулін був затриманий в аеропорту Сімферополя, куди він прибув нібито для участі в тенісному турнірі "Великий капелюх".

Затуліна зупинили співробітники правоохоронних органів, пред'явили документ про заборону в'їзду в Україну і поставили відповідну печатку у паспорт. У п'ятницю вдень Затулін з аеропорту відбув до Москви.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування