У Тимошенко просять Яценюка зібрати депутатів

Понеділок, 28 липня 2008, 11:49

Фракція Блоку Юлії Тимошенко просить спікера Верховної ради Арсенія Яценюка скликати позачергову сесію парламенту для прийняття змін до Бюджету в зв’язку із стихією на заході України.

Про це йдеться в заяві фракції БЮТ, поширеній в понеділок.

Згідно з заявою фракція БЮТ "вже зібрала необхідні 155 підписів народних депутатів, які переконані – народний обранець має відгукнутися за першою потребою людини, особливо, якщо та потрапила в біду".

Згідно із заявою, зміни до бюджету враховують "не лише все необхідне для подолання наслідків стихії, вони забезпечують системне, збалансоване використання коштів з врахуванням інтересів регіонів, щоб забезпечити належну підготовку комунального господарства міст і сіл до зими, захистити інтереси аграріїв, незаможних верств населення тощо".

"Сподіваємося, що колеги з інших фракцій відгукнуться на нашу пропозицію і український парламент об’єднається на державницьких засадах заради допомоги не лише жителям постраждалих регіонів, а всій країні в цілому", - зазначається в заяві.

"Стихійне лихо, якого зазнали західні області нашої держави, потребує термінової консолідації зусиль всіх гілок влади для якнайшвидшого подолання наслідків", - додається в заяві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...