Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Балога звинуватив Тимошенко у буддизмі і поведінці не для шлюбів з розрахунку

Понеділок, 28 липня 2008, 13:18

Глава секретаріату президента Віктор Балога критикує прем’єра Юлію Тимошенко у тому, що вона призначила позачергове засідання уряду майже в той самий час, на який призначення позачергове засідання РНБО.

Про таку думку Балоги в понеділок повідомляє прес-служба секретаріату.

Балога зазначив, що Тимошенко "продовжує свідомо провокувати конфлікти з президентом".

"Декларуючи на європейських форумах прагнення до нормальних, конструктивних взаємин із Главою держави, Тимошенко на ділі не оминає жодної нагоди, щоб створити привід для загострення стосунків із Ющенком. Зокрема, сьогодні прем'єр призначила на 12:30 засідання уряду, добре знаючи, що на 13:30 скликається засідання РНБО, на якому буде розглянута ситуація в зоні стихійного лиха", - зазначається в повідомленні.

"Отже, для Брюсселя - риторика миру і злагоди, а для країни - перманентне протистояння у руслі розпочатої президентської кампанії. Така поведінка не личить навіть для шлюбів з розрахунку, не кажучи вже про те, за якими правилами етики і етикету має діяти державний службовець високого рангу", - підбив підсумок Балога.

Також він вказав на неучасть Тимошенко у державних заходах із відзначення 1020-ї річниці Хрещення Київської Русі. Він додав, що вона пояснювала свою відсутність хворобою та іншими обставинами.

"Можливо, річ у тім, що керівник уряду дотримується не православної, а якоїсь іншої віри, скажімо, синтоїзму чи буддизму? Адже заявлена відпустка не завадила їй прибути в зону повені на Прикарпатті, де на той час вже знаходився її заступник Турчинов разом із міністрами", - зазначив Балога.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...