Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не піде на Радбез у зв’язку з лихом

Понеділок, 28 липня 2008, 13:26

Прем’єр Юлія Тимошенко не братиме участь у засідання Ради національної безпеки й оборони за наслідками стихійного лиха на Західній Україні.

Це випливає зі слів Тимошенко, сказаних під час позачергового засідання уряду в зв’язку з ситуацією у підтоплених областях.

"Після засідання уряду я зразу відбуваю до Вінницької області у зв’язку з ситуацією на Дністровській гідроелектростанції та районах, які підтоплюються", - сказала Тимошенко.

За словами прем’єра, брати участь у засідання Ради нацбезпеки буде перший віце-прем’єр Олександр Турчинов.

Тимошенко повідомила, що фракція БЮТ ініціює позачергову сесію Верховної Ради для ухвалення змін до бюджету у зв’язку зі стихійним лихом.

"Ми зібрали 150 підписів, і я тримаю їх зараз в руках, щоб передати голові Верховної Ради. Ми вимагаємо зібрати позачергове засідання Верховної Ради на четвер", - сказала Тимошенко.

За словами прем’єра, крім змін до бюджету у зв’язку зі стихійним лихом, це буде нагода внести зміни до бюджету, які не були ухвалені наприкінці минулої сесії.

"Аграрії обурені, що падають закупівельні ціни на зерно, бо депутати перед канікулами не ухвалили зміни до бюджету", - зазначила Тимошенко.

Вона закликала усі фракції Верховної Ради підтримати зміни до бюджету.

"У цій ситуації не мають значення партійні прапори, бо ми всі знаходимося під єдиним національним прапором", - наголосила Тимошенко.

Засідання уряду, присвячена подоланню наслідків стихійного лиха в областях країни, проходить у присутності журналістів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування