Шуфрич: Медведчук працює не на Тимошенко, а на Януковича

Понеділок, 28 липня 2008, 13:26

Депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич заявляє, що колишній керівник СДПУ (о) Віктор Медведчук наразі працює на Партію регіонів.

Про це він сказав в інтерв’ю Радіо Свобода, коментуючи звинувачення на адресу БЮТ у співпраці з Медведчуком, зокрема, у питанні підготовки нової редакції Конституції.

"Він (Медведчук) працював з Віктором Федоровичем, це я точно знаю", - сказав Шуфрич.

"Віктор Володимирович (Медведчук) – доктор юридичних наук саме з конституційного права. І фахівців із конституційного права, більших за нього, можна порахувати на пальцях", - додав він.

За словами Шуфрича, зараз Медведчук "працює з Партією регіонів, консультує, тому що це рівна для нього політична сила".

"Він ініціював запропонувати кандидатуру Януковича на посаду прем’єр-міністра, а потім СДПУ(о) підтримала першою кандидатуру Януковича на посаду президента. В даному випадку це природно, що Віктор Володимирович продовжує співпрацювати з Віктором Федоровичем", - розповів він.

Шуфрич також не виключив, що й надалі триватимуть процеси влиття СДПУ(о) у Партію регіонів.

"Я не виключаю, що подібні процеси будуть ще. Віктор Володимирович як лідер не залишив свою партію, хоча пропозиції балотуватися за списками Партії регіонів були якраз на дострокових виборах", - сказав він.

"Я сьогодні з вдячністю згадую ті роки, коли я працював зі своїми товаришами, об’єднаними соціал-демократами... Я припинив своє членство у СДПУ(о), але згадки у мене і подальші стосунки збереглися найкращі, з усіма контактую", - додав Шуфрич.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...