Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вінницька та Одеська області під загрозою

Понеділок, 28 липня 2008, 16:05

На сьогодні існує небезпека підтоплення Ямпільського району Вінницької області та міста Рені Одеської області.

Про це в повідомив голова Держводгоспу Василь Сташук, передає УНІАН.

Він зазначив, що на сьогодні вже підтоплений Могилів-Подільський район Вінницької області.

"У Могилів-Подільському, куди спускається вода, вже є підтоплення. А ще нижче (за течією Дністра) – Ямпіль. Там якраз проблеми – в Ямполі. Там можливе підтоплення. А потім – через два дні – можуть виникнути проблеми в районі Рені Одеської області", - зазначив Сташук.

В свою чергу Управління Міністерства з питань надзвичайних ситуацій в Одеській області попередило жителів придністровських сіл Яски, Троїцьке, Граданиці, Маяки, а також міста Біляївка про загрозу можливого підтоплення будівель у найближчий день і закликало населення приготуватися до евакуації.

Як повідомив інспектор Центру пропаганди облуправління МНС Сергій Шморгал, жителям цих населених пунктів рекомендовано зберігати спокій, проте на всяк випадок зібрати документи, одяг і найцінніші речі, запастися продуктами на кілька діб і приготувати медикаменти.

У квартирах і будинках рекомендують від`єднати електроприлади від електромережі, перекрити воду та відключити газ. Якщо в господарстві є тварини, потрібно їх перегнати на піднесену місцевість.

Внаслідок піднімання рівня води в річці, зазначено в зверненні облуправління МНС, можуть постраждати населені пункти Біляївського, Білгород-Дністровського, Овідіопольського та Роздільнянського районів, розташовані в нижній течії Дністра.

В облуправлінні МНС сформовано штаб з ліквідації наслідків можливого підтоплення.


 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...