За удар нижче спини перед Кернесом відкрилась невесела перспектива

Вівторок, 29 липня 2008, 12:33

Прокурор Харківської області Василь Синчук вважає, що справа, порушена щодо секретаря Харківської міськради Геннадія Кернеса за фактом хуліганства, має судову перспективу.

Про це він сказав на прес-конференції, відповідаючи на запитання про те, скільки разів прокуратура допитувала Кернеса у цій справі, і які можуть бути дії прокуратури, якщо Кернес не з'являтиметься на допит.

За словами Синчука, Кернес під час розмови з ним запитав: "Ви що, бачите судову перспективу справи?", на що прокурор відповів: "Бачу", повідомляє УНІАН.

Синчук пояснив, що судова перспектива відкривається "в разі відповідних свідчень потерпілих, у разі відповідних результатів експертиз і в разі незакриття справи судом".

Як відомо, справа щодо Кернеса була порушена прокуратурою за хуліганство у зв'язку зі скаргою депутата Харківської міськради Андрія Руденка, який заявив, що Кернес у приміщенні міськради вдарив його ногою.

З 23 липня прокуратурою було застосоване запобіжне обмеження стосовно Кернеса про невиїзд його з України до закінчення досудового розслідування справи.

Прокурор Харкова Євген Попович повідомив, що він тимчасово призупинив свою постанову про заборону виїзду у зв'язку з клопотанням самого Кернеса, який 25 числа звернувся з проханням дозволити йому до 31 липня з'їздити до Москви на лікування.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування