У БЮТ запевняють, що не виганяли депутата з автоматом

Вівторок, 29 липня 2008, 15:03

У БЮТ спростовують, що депутата Тернопільської облради від їхньої політичної сили, який у понеділок увірвався з зарядженим автоматом Калашникова в місцевий готель і погрожував персоналу, після чого був затриманий, виключено з партії.

"Зараз ми не можемо прокоментувати своїх дій щодо ситуації, яку спричинив депутат Тернопільської обласної ради від нашої політичної сили – БЮТ", - прокоментувала у вівторок ЗІКу прес-секретар Тернопільської обласної організації ВО "Батьківщина" Олена Криницька інцидент, який трапився у готелі "Глобус".

"З упевненістю можна сказати лише те, що чутки про його виключення з партії та позбавлення депутатського мандату на даний час є неправдивими", - запевнила вона.

За словами Криницької, чи "залишати цю людину у лавах депутатів і членів партії буде вирішувати вище партійне керівництво лише після отримання висновків прокуратури та міліції".

Як відомо, 28 липня, о 9:30, до правоохоронців Тернопільського РВВС надійшло повідомлення, що у готелі "Глобус", який розташований у с. Смиківцях Тернопільського району Тернопільської області, невідомий погрожував персоналу готелю та мешканцям зброєю. "Дебоширом" був нетверезий депутат Тернопільської обласної ради (БЮТ).

У вівторок, 29 липня, газета "Сегодня" повідомила з посиланням на першого заступника голови обласної організації "Батьківщина" Володимира Бойка, що цього депутата вже виключено з лав БЮТ.

"У Тернополі була терміново скликана фракція БЮТ, яка виключила його з партії і з фракції. До того ж, в управлінні МВС сам депутат написав заяву про позбавлення його депутатського мандата", - розповів виданню Бойко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування