Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У МНС сподіваються, що Шуфрич, який "все наплутав", повернеться з пляжу

Вівторок, 29 липня 2008, 17:48

МНС України заявляє, що депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич "традиційно все переплутав і погано відслідковує хроніку дій МНС і його керівництва".

Так у відомстві прокоментували заяви "регіонала" про нібито замовчування Міністром МЧС реальних масштабів трагедії в західній Україні, передає прес-служба міністерства.

"Сьогодні від імені депутата Шуфрича була поширена, що МНС нібито ховало інформацію про реальний стан справ у потерпілих від стихії західних областях. Нестор Іванович у який раз спробував шокувати маси черговими викриттям, зокрема, по попередньому місцю своєї роботи", - говориться в повідомленні.

"Прес-служба МНС повідомляє, що екс-міністр традиційно помиляється і щось плутає, у першу чергу якісь негаразди в нього завжди відбуваються з цифрами. Зокрема, пан Шуфрич, напевно, погано відслідковує хроніку дій МНС і його керівництва", - говориться в повідомленні.

"Він знову помилився, заявивши про те, що МНС несвоєчасно і неправильно кваліфікувало рівень надзвичайної ситуації, приховувало реальний стан справ і т.п.. Нагадуємо, що ще 25-го липня був створений оперативний штаб, що вчасно інформував керівництво держави, громадськість і ЗМІ про обстановку в регіоні", - говориться в повідомленні.

"Глава Комісії з ліквідації наслідків стихійного лиха, Міністр МНС Володимир Шандра ще в той же день заявив журналістам про те, що ситуація виходить з регіонального рівня на державний", - підкреслили в міністерстві.

"До речі, рятувальники МНС були чимало здивовані тим, що "профільний" Міністр тіньового Кабміну не побував у районах, які осягло велике лихо. А ще цікаво, з якого саме курорту Шуфрич робить такі заяви? Напевно, було важко відволікатися від теплого і ніжного моря і їхати туди, де біль і плач, де усе знівечено і залите водою, де до людей можна було підійти в кращому випадку - засукавши по коліна штани?!" – відзначає прес-служба.

Також у повідомленні відзначається, що "рятувальники вже дали адекватну оцінку цинічним висловлюванням свого колишнього начальника".

"Сподіваємося, що він таки залишить пляж і шикарні апартаменти і з'явиться в парламенті, щоб проголосувати за виділення коштів на ліквідацію наслідків трагедії і фінансову допомогу постраждалим прикарпатцам", - резюмували в МНС.

Раніше у вівторок Шуфрич обвинуватив керівництво міністерства і президента Віктора Ющенко в утаюванні від суспільства інформації щодо наслідків стихійного лиха в Західній Україні.

Ліга.net

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування