Герман героїчно проміняла Штати і проблеми жінок усієї землі на Раду

Вівторок, 29 липня 2008, 18:04

Депутат від Партії регіонів Ганна Герман перериває своє перебування в США для участі в позачерговому засіданні Верховної Ради.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Партії регіонів.

Як підкреслюється в повідомленні, Герман перебуває в США у складі делегації українських парламентарів, які проводять "низку важливих зустрічей з колегами – американськими конгресменами".

У повідомленні також сказано, що під час зустрічей у Вашингтоні були проведені переговори про створення міжнародної жіночої парламентської організації, "яка буде лобіювати вирішення проблем, пов'язаних з захистом прав жінок-матерів, з боротьбою проти наркоманії та інших залежностей, у які потрапляють діти".

"Організація також буде вести рішучу боротьбу проти наркоманії серед дітей і проти інших залежностей. Ініціаторами створення такої... організації стали депутат Українського парламенту Ганна Герман і депутат парламенту Індонезії Lena Maryana", - сказано в повідомленні.

Як відомо, раніше в Партії регіонів називали скликання позачергового засідання парламенту піаром прем'єра Юлії Тимошенко і заявляли, що багато депутатів "фізично" не зможуть на нього прибути через своє перебування в Америці.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування