Один із директорів "Криворіжсталі" убив свою пасію?

Середа, 30 липня 2008, 10:52

Директора з енергетики, головного енергетика ВАТ "Арселор Міттал Кривій Ріг" Володимира Башту оголошено у міждержавний розшук за підозрою в навмисному вбивстві 34-річної співробітниці того ж підприємства і його підлеглої.

Про це заявив начальник Дніпропетровського міськвідділу міліції Олександр Бєлоусов, повідомляє "Сегодня".

Башта був знайомий з цією жінкою (її прізвище міліція не називає) близько шести років, ще відтоді, коли працював начальником кисневої станції, а потім виробництва "Криворіжсталі".

Їх пов'язували не тільки службові, але і близькі стосунки. Кажуть, що свою пасію, значно молодшу його за віком, Башта, якому 57 років, дуже ревнував.

Товариші по службі відзиваються про Башту як про хорошого фахівця, однак запальну людину, яка часто втрачає над собою контроль.

Після того як кілька днів тому закривавлений труп жінки знайшли в селі Недайвода Дніпропетровської області, Башта став одним з підозрюваних у причетності до цього злочину.

Бєлоусов сказав, що й у лікарні, куди Башта потрапив нібито з ішемічною хворобою серця, той міг опинитися з метою сховатися від слідства. Незабаром, скориставшись відсутністю охорони, він звідти пішов.

На даний момент директор з енергетики, вважають у міліції, залишив Україну і можливо знаходиться в Росії.

Цю версію частково підтвердив начальник ЦГЗ УМВС у Дніпропетровській області Олексій Щербатов, додавши, що історія заплутана, а розшукуваний уже далеко.

У НЦБ Інтерполу виданню підтвердили факт міждержавного розшуку Башти, ухилившись від коментарів.

Заступник голови профкому ВАТ Володимир Третьяков заявив, що головний енергетик - непоганий фахівець у своїй справі, а що стосується особистого життя, то це не сфера компетенції громадських організацій. Чутки про те, що на слідство намагаються тиснути, Бєлоусов спростував.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...