Луценко впевнений, що йому вдасться розчарувати януковичів

Середа, 30 липня 2008, 14:23

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко сумнівається у своїй відставці.

Про це він сказав журналістам у середу, повідомляють Українські новини.

"Депутати мають право на будь-яку ініціативу, але я вважаю, що вона (відставка) не відбудеться найближчим часом до глибокого їхнього розчарування", - сказав він.

"Закон про Кабмін чітко визначає порядок такої відставки: вона може бути ініційована мною особисто, прем`єр-міністром або в ході відставки всього Кабінету міністрів. Якщо будуть витримані і дух і буква закону, то відставки не відбудеться. Я особисто сам не бажаю відставки, а прем`єр-міністр, наскільки мені відомо, не підтримує таких ініціатив", - додав Луценко, повідомляє УНІАН.

На думку міністра, ініціатива Партії регіонів про включення цього питання до порядку денного засідання позачергової сесії парламенту є реакцією "основних політичних дахів, певних кримінальних діячів, які відчувають, що міліція наблизилася до них достатньо близько".

"Йдеться про відомих фігурантів кримінальних справ у Криму, в Харкові, Закарпатті, Донбасі і Києві", - сказав він.

Луценко також звинуватив Партію регіонів у розгортанні кампанії проти міліції.

"У деяких регіонах Партія регіонів й інші політичні сили посилено розвертають кампанію проти людей і проти міліції в цілому. Напевно, у них така форма захисту своїх", - зазначив він.

Як відомо, фракція Партії регіонів у Верховній Раді допускає збір 226 голосів народних депутатів, необхідних для відставки Луценка.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування