Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко обіцяють розглянути аверс Одеса-Броди

Середа, 30 липня 2008, 14:52

Міжвідомча робоча комісія при Кабміні по використанню нафтопроводу "Одеса-Броди" у напрямку Бродів розгляне пропозиції заводів "Нафтохімік Прикарпаття" і "Галичина" по використанню нафтопроводу 4-10 серпня.

Про це повідомив журналістам міністр палива й енергетики Юрій Продан, передає Обком з посиланням на Українські новини.

Продан підтвердив, що 29 липня в Мінпаливенерго відбулася нарада з даного питання, і було прийняте рішення зібрати комісію ще раз 4-10 серпня для аналізу тих контрактів, що були підготовлені по пропозиціях НПЗ.

Він підкреслив, що до роботи міжвідомчої комісії для аналізу угод будуть притягнуті представники Державної митної служби і Державної податкової адміністрації.

Міжвідомча комісія була створена 4 лютого 2004 року постановою Кабміну N114. Її очолює міністр палива й енергетики.

Як повідомлялося раніше, Рада національної безпеки й оборони рекомендує президенту Віктору Ющенку зобв'язати Кабінет Міністрів запустити нафтопровід "Одеса-Броди" у напрямку Бродів до кінця 2008 року.

Раніше Кабмін заборонив "Укртранснафті" самостійно підписувати контракти з заводами "Галичина" і "Нафтохімік Прикарпаття" про поставки по нафтопроводу "Одеса-Броди" у напрямку Бродів каспійської нафти до окремого рішення уряду.

Ющенко вважає це рішення Кабміну неправомочним.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування