У Ющенка знову перейшли дорогу Тимошенко, бо рахували збитки від стихії до 2 ночі

Середа, 30 липня 2008, 15:23

У секретаріаті президента упевнені, що в четвер парламент ухвалить президентський варіант змін до Держбюджету щодо збільшення виплат на ліквідацію наслідків стихійного лиха в низці областей України.

Про це на брифінгу заявив перший заступник глави секретаріату Олександр Шлапак, повідомляє Ліга.net.

"Я переконаний, що завтра буде ухвалено рішення... Я думаю, що те рішення, яке пропонує президент", - сказав Шлапак.

Він також висловив впевненість у тому, що в середу-четвер буде знайдено компромісне рішення по двох законопроектах змін до Держбюджету, що внесені Кабінетом Міністрів і президентом.

"Переконаний, що буде досягнута згода з цих питань, і завтра буде ухвалено рішення", - сказав він.

Шлапак також повідомив, що в середу о 15:00 відбудеться засідання Бюджетного комітету парламенту, на якому будуть розглянуті ці питання.

Разом з тим, відповідаючи на питання, чому не був сформований консолідований документ, а президент і уряд окремо направили свої проекти, Шлапак підкреслив, що на це не було часу.

"Ми вчора закінчили розрахунки близько двох годин ночі", - сказав Шлапак. Він висловив надію, що фракція БЮТ у парламенті теж підтримає законопроект, запропонований президентом.

Водночас, відповідаючи на питання, чи підпише президент урядовий варіант змін до Держбюджету, якщо парламент ухвалить таке рішення, Шлапак зазначив, що зараз рано робити будь-які прогнози.

Він також висловив надію, що в четвер позачергове засідання парламенту пройде без політичних спекуляцій навколо внесення змін до Держбюджету.

"Я як громадянин України оцінив би вкрай негативно будь-які спроби політичних спекуляцій на завтрашній сесії", - сказав Шлапак.

Він зазначив, що депутати зберуться в четвер для розгляду тільки одного питання - щодо ліквідації наслідків стихійного лиха в низці областей України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування