Депутат БЮТ лякав автоматом, бо його образила жінка?

Середа, 30 липня 2008, 15:35

Депутатом Тернопільської облради від БЮТ, який у понеділок погрожував автоматом гостям місцевого готелю й був затриманий міліцією, виявився 39-річний Ігор Савіцький.

Як пише "Україна молода", він очолює постійну комісію облради з питань планування територій, містобудування, архітектури, будівництва та будівельної індустрії.

Савицький, що мешкає в райцентрі Теребовля, приїхав до приміському готелі "Глобус+" (село Смиківці) напередодні ввечері начебто з сином та його подругою.

За неофіційними даними, інцидент почався з того, що Савіцькому не сподобалось, як йому відповіла якась дівчина чи жінка, відтак він "впав у нерви", пише видання.

Коли ж працівники готелю стали не на сторону депутата, Савіцький вирішив показати, що він "не в тім’я битий", і пішов до авто за автоматом.

Він погрожував зброєю персоналу та мешканцям. Коли оперативники прибули на місце і блокували готель, "нетверезий хуліган" з автоматом спробував сховати зброю у свій автомобіль "Лексус" та втекти в бік лісосмуги. Однак йому це не вдалося.

Як повідомили "Україні молодій" у центрі громадських зв’язків обласної міліції, на вилучену зброю – перероблений під мисливський автомат АК–МС–47 з набоями та газовий пістолет – депутат облради має всі необхідні дозволи.

Дії Савіцького, в результаті яких ніхто не постраждав, кваліфікуються як хуліганство. Матеріальних збитків БЮТівець також не завдав.

Матеріали справи зараз перебувають у обласній прокуратурі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування