Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін теж вирішив допомогти Україні боротися зі стихією

Четвер, 31 липня 2008, 12:05

Прем'єр Росії Володимир Путін доручив МНС і МЗС надати гуманітарну допомогу потерпілим від повені районам України і Молдови.

Про це сказав представник прес-служби уряду Росії, повідомляє gazeta.ru з посиланням на Итар-Тасс.

"Голова уряду Володимир Путін дав доручення МНС і МЗС Росії відпрацювати питання про надання термінової гуманітарної допомоги потерпілим від повені районам України і Молдови", - сказав він.

Як відомо, Верховна Рада віднесла до зон надзвичайної ситуації населені пункти у Вінницькій, Івано-Франківській, Закарпатській, Львівській, Тернопільській і Чернівецькій областях. Жертвами стихії стали 30 осіб.

У Молдові, за даними уряду республіки, затоплено 552 житлових будинки. Через загрозу повені евакуйовано більше 4 тис. осіб.

***

Департамент протипожежної охорони і порятунку Литовської Республіки вирішив передати потерпілим від паводку мешканцям Західної України електрогенератори, водяні насоси, намети і медикаменти, йдеться у повідомленні посольства Литовської Республіки в Україні.

Як відомо, раніше посол Франції Жан-Поль Везіан заявив, що ЄС готовий взяти участь у відновленні територій, які постраждали внаслідок природного лиха в Україні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...