Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко видав особисте бажання відставки Шандри за вимогу всієї фракції?

Четвер, 31 липня 2008, 12:23

Міністр з надзвичайних ситуацій Володимир Шандра вважає заяву лідера Компартії Петра Симоненка про вимогу фракції відставки голови МНС його особистою думкою.

"Я думаю, що це емоційний виступ, бо жодного депутатського запиту по ситуації, що сталася наприкінці липня, не було, в тому числі і від пана Симоненка", - сказав міністр на брифінгу у Верховній Раді.

"На жаль я з ним (Симоненком) не переговорив, поговорив з іншими членами Компартії. Фракція з цього питання не збиралася. Це особиста думка Симоненка", - додав він.

Шандра повідомив, що вже звернувся до Симоненка з пропозицією особисто розказати про діяльність рятувальників під час ліквідації наслідків стихії в Західних областях.

"Напевно, у нього не та інформація, як працювало МНС, рятувальники і органи місцевого врядування. Можливо, ми не все дали через прес-службу чи я у своїх інтерв'ю", - зауважив міністр.

"Інші фракції не займаються політиканством, вони розуміють що сталася трагедія. Це показали виступи цих фракцій. Я думаю, що це особиста думка (Симоненка). Ми попрацюємо із фракцією і я розкажу, як проводилася робота", - додав він.

Як відомо, під час засідання позачергової сесії Верховної Ради Симоненко заявив про вимогу фракції КПУ висловити недовіру міністру з надзвичайних ситуацій.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування