Платіні попросив світ за Україну та Польщу

Четвер, 31 липня 2008, 15:08

Президент УЄФА Мішель Платіні закликає міжнародне футбольне співтовариство до максимального сприяння підготовці України та Польщі до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Про це він заявив, перебуваючи в Італії з нагоди відкриття меморіалу пам'яті колишнього президента УЄФА Артеміо Франкі, повідомляє офіційний сайт Федерації футболу України.

За словами Платіні, необхідно докласти максимальних зусиль для того, щоб "демократично прийняте Виконкомом УЄФА рішення надати право проведення Євро-2012 Україні та Польщі втілилося в життя".

На його думку, ці зусилля мають полягати у тому, щоб допомогти двом країнам якнайкраще організувати турнір.

Відповідаючи на запитання журналістів щодо можливості передачі права на проведення Євро-2012 Італії, Платіні наголосив, що про це зараз не йдеться.

"Італія, ймовірно, прагнутиме провести турнір 2016 року", - зазначив президент УЄФА, наголосивши що для Апеннін це буде доречним з огляду на "не найкращі в Європі, старі та не дуже гарні стадіони".

Як вже відомо, 25-26 вересні у французькому Бордо відбудеться засідання Виконкому УЄФА, на якому розглядатиметься питання щодо готовності України та Польщі до проведення фінального турніру континентальної першості 2012 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...