Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кораблі Чорноморського флоту готуються до блокади Грузії?

Неділя, 10 серпня 2008, 12:24

Кораблі Чорноморського флоту, в тому числі ракетний крейсер "Москва", перебувають в акваторії Чорного моря в районі морського кордону Грузії.

Про це повідомило "Інтерфаксу-АВН" у неділю джерело в головному штабі ВМФ.

За його словами, "військовим морякам поставлене завдання не допустити поставки в Грузію озброєння й військової техніки морським шляхом".

У складі угруповання в східній частині Чорного моря, крім флагмана - ракетного крейсера "Москва", сторожовий корабель "Сметливый", три великих десантних кораблі, а також судна забезпечення, сказало джерело.

Тим часом офіційний представник ВМФ Росії Ігор Дигало відмовився коментувати "Інтерфаксу" повідомлення про наближення кораблів ЧФ до морського кордону Грузії й поставлені ним завдання.

"Поширення даної інформації перебуває в компетенції міністерства оборони РФ", - сказав він.

Тим часом напередодні, за даними очевидців, кілька грузинських бойових кораблів спробували наблизитися до берегів Абхазії. Цю спробу припинили кораблі Чорноморського флоту Росії, що відкрили загороджувальний вогонь. Дану інформацію "Інтерфаксу" підтвердили в силових структурах Абхазії.

Джерело "Інтерфаксу" повідомило, що кораблі російського Чорноморського флоту здійснюють перегрупування в акваторії Чорного моря, що прилягає до морського кордону Грузії, що за його словами, "означає підготовку до морської блокади Грузії"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...