Симоненко лякає, що у Ющенка вже придумали, як привести в Крим НАТО

Понеділок, 11 серпня 2008, 12:56

Лідер Компартії Петро Симоненко заявляє про те, що в секретаріаті президента існують сценарії щодо розташування на території України військових баз США або НАТО.

"У секретаріаті президента розроблено і узгоджено декілька сценаріїв з підготовки до розташування військових баз США або НАТО на території України", - сказав Симоненко, посилаючись на інформацію поінформованих джерел.

Лідер КПУ зазначив, що з цією метою президентською стороною за підтримки екстремістських націоналістичних організацій можуть бути спровоковані міжконфесійні та міжетнічні конфлікти, терористичні акти, масові заворушення, зокрема на Кримському півострові та у Севастополі.

"Потім, як і у випадку з юридично недоведеним фактом умисного отруєння Ющенка, з'явиться міфічний "російський слід", розгорнеться чергова націоналістична істерія", - заявив Симоненко.

"Далі, використовуючи безвідповідальність деяких одіозних російських політиків, під приводом надуманої загрози "російського втручання", брехливо прикриваючись гаслами "захисту національних інтересів" Ющенко звернеться за "міжнародною допомогою" та запропонує, наприклад, створення "миротворчих зон" у прикордонних з Росією областях України, які будуть контролюватися "миротворчими" військовими підрозділами США та їхніх натовських сателітів", - додав лідер комуністів.

Симоненко переконаний, що Верховна Рада повинна негайно розглянути запропонований фракцією КПУ закон про основні засади зовнішньої і внутрішньої політики, в якому чітко прописати позаблоковий статус України, а також внести відповідні зміни до Конституції.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування