Депутат Тимошенко розлюбив Росію і проміняв її на Білорусь

Вівторок, 12 серпня 2008, 14:30

Депутат від БЮТ Сергій Терьохін вирішив вийти з групи міжпарламентських зв’язків з Російською Федерацією.

Про це йдеться у його заяві на адресу голови комітету Верховної Ради у закордонних справах Олега Білоруса.

"У зв’язку з безперспективністю розвитку добросусідських відносин з нині правлячим режимом Російської Федерації, який грубо нехтує загальновизнаними нормами міжнародного права, повідомляю про своє рішення вийти зі складу групи міжпарламентських зв’язків з Російською Федерацією", - йдеться в заяві.

"Розуміючи, що майбутнє України є разом із демократичними країнами світу, повідомляю про своє рішення увійти до складу груп міжпарламентських зв’язків із такими країнами: Республіка Грузія; Французька республіка; Республіка Ірландія; Королівство Іспанія; Республіка Філіппіни", - зазначив депутат. Як відомо, останні держави підтримують в осетинському конфлікті Грузію.

"Крім того, у знак солідарності з народом, до якого окремі правлячі режими інших країн відносяться як до другого сорту, а також зі своїми пращурами, повідомляю про своє рішення увійти до складу групи міжпарламентських зв’язків з Республікою Бєларусь", - додав Терьохін.

Між тим, ще місяць тому депутати БЮТ провели вельми компліментарну прес-конференцію про розвиток україно-російських стосунків.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування