Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Грузія оголошує Абхазію та Південну Осетію окупованими територіями

Вівторок, 12 серпня 2008, 16:55

Президент Грузії Михаїл Саакашвілі заявив, що Грузія денонсує угоду про миротворчу операцію в Абхазії і оголошує Абхазію та Південну Осетію окупованими територіями.

"Наше рішення - про денонсацію миротворчої місії в Абхазії, про що я вже заявив президенту Америки й іншим лідерам світу", - заявив Саакашвілі.

"Наше рішення - оголосити російську армію в Абхазії окупаційною армією в Абхазії і оголосити Абхазію та Південну Осетію окупованими територіями", - додав він.

За словами Саакашвілі, "доки останній окупант буде на грузинській землі - жодний грузин не заспокоїться", повідомляє УНІАН.

Як відомо, у вівторок Грузія прийняла рішення вийти із Співдружності незалежних держав і закликає Україну наслідувати її приклад.

"Ми прийняли рішення, що Грузія виходить з СНД... Ми закликаємо Україну й інші країни залишити організацію Співдружність незалежних держав, де домінуючу роль виконує Росія", - сказав Саакашвілі.

За його словами, відповідне рішення було ухвалене після консультацій з головою парламенту.

"Ми остаточно прощаємось з Радянським Союзом. Радянський Союз сюди ніколи не повернеться", - зазначив президент, повідомляють "Новини – Грузія".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування