Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ та податкова накопали на ЧФ РФ дві кримінальні справи

Вівторок, 12 серпня 2008, 17:26

Службою безпеки України у взаємодії з податковими органами Севастополя викрито низку фактів протиправної діяльності командного складу підрозділів Чорноморського флоту РФ, що завдала значної шкоди економічним інтересам України.

За матеріалами СБУ у взаємодії з ДПА в Севастополі порушено дві кримінальні справи стосовно співробітників Чорноморського флоту РФ за фактами ухилення від сплати податків у особливо великих розмірах.

Кримінальну справу порушено стосовно головного бухгалтера підприємства "Будівельне управління ЧФ РФ" громадянина Росії за фактом умисного ухилення протягом 2007-2008 років від сплати податків до бюджету України на суму понад 4 млн. гривень.

Іншу кримінальну справу порушено щодо керівника окремого господарського підрозділу ЧФ РФ - 64-го Управління Міністерства оборони РФ за фактом несплати податків під час проведення будівельно-монтажних робіт і завдання шкоди бюджету України на суму понад 2, 9 млн. гривень.

Досудове слідство за справами триває.

Виконувач обов'язків голови СБУ Валентин Наливайченко запевнив: "Кримінальні справи розслідуються відповідно до чинного законодавства України".

"Всі структури, незалежно від приналежності і громадянства їхніх керівників мають сплачувати податки до бюджету України у повному обсязі, відповідно до законодавства нашої держави", - додав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування