Росія і Грузія назвали цифри загиблих. Пропонується обмін полоненими

Середа, 13 серпня 2008, 14:45

Втрати російських військових у зоні грузино-осетинського конфлікту станом на середу склали 74 людини.

Про це заявив заступник начальника Генштабу РФ генерал-полковник Анатолій Ноговіцин на прес-конференції в Москві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"На сьогодні втрати особового складу угруповання склали загиблих - 74 особи, санітарних поранених - 171 людина, пропалі без вісти - 19 людей", - уточнив він.

Генеральний штаб Збройних Сил РФ запропонував грузинській стороні провести повний обмін як полоненими по обидві сторони, так і загиблими: "Нами запропоновано варіант грузинській стороні список на список".

"Далі кожна сторона буде вивчати, хто в списках, і тоді ми розберемося і з без вісти зниклими, які можуть виявитися в якості полонених, і по інших напрямках", - заявив Ноговіцин.

Він наголосив, що даний варіант запропоновано, і зараз російська сторона очікує на відповідь від грузинської.

У свою чергу міністр охорони здоров'я Грузії Сандро Квіташвілі заявив, що в результаті воєнних дій з 8 серпня з грузинської сторони загинули 175 людей.

"Остаточних даних по загиблих і поранених немає, тому що ми не можемо поки увійти в грузинські села в Цхінвальському регіоні, що контролюються російськими військами", - сказав міністр у середу журналістам.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News